Om Nikolaisen Coaching

Jeg er en ung mann på 27 år som heter Jørgen Nikolaisen. Mine hovedinteresser har nå i flere år vært trening og kosthold. Dette har preget hele livet mitt og dermed også yrkesvalg og ved valg av utdannelse. I 3 år var jeg yrkesbefal i Forsvaret etter fullført befalsskole. Der fokuserte jeg på opplæring/instruktør-virksomhet av rekrutter og menige soldater for å kunne bidra til at de skulle lykkes i sine roller og med å nå sine mål. Etter hvert som jeg ble mer og mer opptatt av fysisk trening og kroppens fysiologi bestemte jeg meg for å ta en høyere utdannelse innenfor disse områdene, så nå er jeg ferdig med Bachelor i idrett på universitetet i Bodø/Norges idrettshøgskole. Ved siden av skolen har jeg bla vært styrketrener for Bodø atletklubb samt at jeg har vært trener for Bodø svømmeklubb

Min interesse for ernæring og kosthold startet for alvor da jeg som 15/16-åring kurerte min kraftige psoriasis gjennom en ganske radikal kostholdsendring. Legenes salver og ulike forordninger hadde vært til liten hjelp, så da tenkte jeg at min kropp sikkert var påvirket av hva jeg spiser. Jeg leste litt og lyttet til noen råd, og etter bare uker med et nytt kosthold var psoriasisen min blitt merkbart mindre plagsom. Etter få måneder var den helt borte, og jeg har aldri siden merket noe til den.

Jeg har vært aktiv medlem i Bodø Styrkeløft Forening. Jeg trener 5 dager i uken, og deltar med fremgang i konkurranser i styrkeløft rundt om i hele landet. Min erfaring er at det er et utrolig godt og inkluderende miljø i norsk styrkeløft både ved trening og i konkurranser stevner.

Med min erfaring med – og kunnskap om – trening og ernæring er jeg overbevist om at våre kropper på lang sikt er best tjent med aktiviteter som du trives med. Som trener har jeg trent folk som aldri har rørt en vektstang til folk som konkurrerer profesjonelt på verdensnivå.

Jørgen Nikolaisen

Jørgen Nikolaisen

Ta kontakt